Куп стари съперници дебнат Григор Димитров на втория турнир от

...
Куп стари съперници дебнат Григор Димитров на втория турнир от
Коментари Харесай

Опасни препятствия пред Григор в Маями

Куп остарели противници дебнат Григор Димитров на втория шампионат от сериите „ Мастърс “ за годината в Маями с награден фонд 8 милиона $. Българинът е подложен под №3 в схемата и стартира напряко от втори кръг, а първата му задача е привидно лесна.

Съперникът му ще бъде избран от Мартон Фучович (Унгария) и Максимилиан Мартерер (Германия). При триумф Димитров ще усъвършенства достижението си от предходната година, когато отпадна на старта, само че ще има все по-тежки задания нататък в конкуренцията. В третия кръг е допустима среща с някой от французите Ришар Гаске или Жереми Шарди. Сред вероятните противници нататък в шампионата са Диего Шварцман (Аржентина) и някогашният член на топ 10 Милош Раонич (Канада), който тази година се пробва да възроди кариерата си след дълготрайно лекуване на контузия.

Особено забавен може да бъде възможен четвъртфинал с някогашния №1 в света Новак Джокович (Сърбия) или пресния първенец от предходния „ Мастърс “ в Индиън Уелс (САЩ) Хуан Мартин дел Потро (Аржентина). Водач на долната половина от схемата е №2 в света Марин Чилич (Хърватия), с който Григор може да играе на полуфинал. Лидерът в ранглистата Роджър Федерер (Швейцария) пък е в горната част, където са още Александър Зверев (Германия), Кевин Андерсън (ЮАР) и Джак Сок (САЩ).
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР