Куп холивудски знаменитости се снимаха за спомен с министъра на

...
Куп холивудски знаменитости се снимаха за спомен с министъра на
Коментари Харесай

На червения килим: Холивудски звезди в надпревара за снимка с Николина Ангелкова

Куп холивудски звезди се снимаха за спомен с министъра на туризма на България Николина Ангелкова преди тазгодишната гала по връчването на Оскарите.

Блязкавото шоу е тази нощ.

" За мен е голямо наслаждение да участвам за втора поредна година в персонално качество на церемонията по връчване на Оскарите. Преди формалното събитие на аления килим имах опцията да беседвам с Ейдриън Броуди, Salma Hayek Pinault, Oliver Stone, Leonardo DiCaprio, Jenifer Aniston и Matthew McConaughey които доста харесват България ", написа Ангелкова във фейсбук профила си.







Списъкът ѝ със звезди обаче не се изчерпва с тези имена.



" На паметното за Холивуд събитие “Нощта преди Оскарите ” се видях с невероятния Michael Douglas и с Gal Gadot - звездата от “Бързи и гневни ” и “ Жената знамение ”. Срещнах се и с Chadwick Boseman, който прави невероятна роля в “Черната пантера ”. Разговарях също с номинирания за “Оскар ” Samuel L. Jackson и с именития Стивън Спилбърг ", споделя българският министър в различен собствен пост.



С огромния Sylvester Stallone говорихме за хубостта на България и за гордия дух на българите, написа Ангелкова към тази фотография.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР