Куп гости уважиха юбилея на журналиста и служител на ЦСКА

...
Куп гости уважиха юбилея на журналиста и служител на ЦСКА
Коментари Харесай

От легенди на ЦСКА до тартори на сектор Г: Стотици уважиха 90-годишнината на Сашо Манов

Куп посетители почетоха юбилея на журналиста и чиновник на ЦСКА Сашо Манов, който навърши 90 години. Той беше почетен от стотици другари във Военния клуб в София - мястото, на което е учреден ЦСКА през 1948 година.

На рождения ден участваха представители на управлението и почитателите, червени митове, футболистите от първия тим, дружно със старши треньора Нестор Ел Маестро и неговия щаб, и представители на всички клубове от Общо събрание на колегиите ЦСКА.

 Снимка 383973
Източник:

Във Военния клуб беше и цялото семейство на бате Сашо, в това число и правнукът му Виктор, който е едвам на два месеца. Доайенът на спортната публицистика Александър Манов отразява триумфите на състезателите по всички типове спорт на ЦСКА още от основаването на клубовете, след което стартира работа в обичания ЦСКА и към този момент повече от 3 десетилетия е част от огромното алено семейство.

Той получи приветствени адреси от министъра на спорта Красен Кралев, Министерството на защитата и 68-ма бригада " Специалните сили ", написаха в уеб страницата на ЦСКА.

 Снимка 383972
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР