Кумулативните загуби от пандемията от Covid-19 ще достигнат до 22

...
Кумулативните загуби от пандемията от Covid-19 ще достигнат до 22
Коментари Харесай

МВФ: До 2025 г. загубите от пандемията ще достигнат до 22 трлн. долара

Кумулативните загуби от пандемията от Covid-19 ще доближат до 22 трилиона $ за интервала от 2020 до 2025 година, съобщи основният икономист на Международния валутен фонд Гита Гопинат на конференция във Вашингтон. Фондът показа новите си прогнози за развиването на международната стопанска система, съобщи БНР.
Тази година международната стопанска система на 100, което е по-добра прогноза по отношение на октомврийската, съобщи основният икономист на Международния валутния фонд Гита Гопинат:
 СЗО: Разпространението на пандемията няма да спре скоро СЗО: Разпространението на пандемията няма да спре скоро
Човечеството ще има дълги години битка с пандемията, предвижда Майкъл Райън, шеф на незабавната здравна стратегия на Световната здрав...
" Ако рисковете за утежняване на обстановката се окажат правилни, това ще докара до стягане на изискванията за финансиране и то в обстановка, в която равнището на задлъжняване в някои страни е рекордно високо. Сега по този начин плануваният напредък за тази година идва след извънредно огромно стесняване на стопанската система през 2020-а. Въпреки, че то не е толкоз огромно, колкото прогнозите ни от октомври, остава най-сериозния спад от Голямата меланхолия насам ".
Над 90 милиона души през годината, добави Гопинат. Ваксинирането би трябвало да се реализира на всички места по света:
" Новата мощ на вируса направи изрично ясно следното: пандемията няма да завърши в света, до момента в който това не се случи във всички страни. Ние изчислихме, че в случай че имунизацията върви с положителни темпове, към международната стопанска система може да се прибавят позитиви от 9 трилиона $, 4 трилиона от които в развитите стопански системи ".
Правителствата би трябвало да продължат, само че да не насочват запас към зомби-компании, предизвести Гопинат и прикани рецесията с ковид да бъде употребена за решителна крачка към по-зелена стопанска система.
 Worldometers: Над 100 милиона души по света са се срещнали с COVID-19 Worldometers: Над 100 милиона души по света са се срещнали с COVID-19
Над 100 милиона са към този момент случаите на ковид по света. Това демонстрират данните на Worldometers. Според главния статистически портал,...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР