Културист от британския град Манчестър се подложи на операция за

...
Културист от британския град Манчестър се подложи на операция за
Коментари Харесай

На английски бодибилдър му израснаха женски гърди

Културист от английския град Манчестър се подложи на интервенция за понижаване на гърдите...

Културист от английския град Манчестър се подложи на интервенция за понижаване на гърдите, нарастнали заради използването на стероиди. Съответното видео бе оповестено във вестник Daily Mail.

27-годишният Дани Смит стартира да се интересува от културизъм от юношеска възраст. За да поддържа мускулна маса, той упражнявал постоянно и приемал анаболно-андрогенни стероиди. Проблемите започнаха по време на пандемията от COVID-19, когато спортните зали бяха затворени заради карантинни ограничавания. По това време, заради незадоволителни тренировки, гърдите му почнали да порастват, наподобявайки женски. Мъжът заподозрял, че появяването им е резултат от стероидни препарати.

За да възвърне предходния си тип, т ой трябваше да се подложи на гинекомастия - интервенция, при която му бяха отстранени непотребната гръдна тъкан, мазнини и отпусната кожа. Операцията му струваше £5000.

Вече не одобрявам стероиди и в никакъв случай повече не бих ги докоснал, като знам какво направиха с тялото ми. Никога не съм се чувствал по-зле от морална позиция и в никакъв случай не би желал да изпадна още веднъж в сходна обстановка “, сподели Смит.

След интервенцията културистът се върна във фитнеса с вярата да впечатли към този момент някогашната си другарка. Освен това той отхвърли да пие алкохол през уикендите и изключи бързото хранене от диетата си.

По-рано беше обявено за английския културист Крис Гудуин, който имал усложнения при паркиране заради размера си на плещите си. Мъжът твърди, че необятните плещи пречат да излезе от колата, когато паркира до други коли.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР