Културата към подлсушване не е нова. В първото правителство на

...
Културата към подлсушване не е нова. В първото правителство на
Коментари Харесай

Доц. Стойчев след изтеклите записи: Предимството вече е в ГЕРБ

Културата към подлсушване не е нова. В първото държавно управление на Борисов министрите заявиха, че желаят да ги подслушват. Къде има такова нещо - да взимаш значими политически решения въз основата на подслушвания. Това съобщи Левон Хампарцумян в ефира на Нова телевизия. 

По думите му Кирил Петков би трябвало да отговори на въпроса за какво Радостин Василев измести Иван Христанов от депутатските листи. 

На въпрос експертно или политическо държавно управление би трябвало да има Хампарцумян, съобщи: Всяко лице, което влезе в държавно управление става политическо лице. Сега би трябвало да се поканят хора, които са с ясното схващане, че отиват на политическо самоубийствена задача. Трябва да се създадат неща, които не са известни, ще бъдат заливани с мръсотия. Изпълнителната власт на България е закъсняла с доста неща. Имаме потребност от някой, който да седне да прави работа. 

Според политолога доц. Стойчо Стойчев няма да има вълна от отвращение от изтеклите записи, кяото да докара до отвод от мандата. 

ГЕРБ получават преимущество. Те са в по-силната позиция да слагат условия. Може би ще изискат изключване на лица от проектокабинета " Денков ", добави политологът. 

Надали ще се стигне до трети мандат. Това значи ГЕРБ и Политическа партия да дадат властта още веднъж в ръцете на президента, коментира Стойчев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР