Култово решение взеха в световната федерация по таекуондо. Началниците там

...
Култово решение взеха в световната федерация по таекуондо. Началниците там
Коментари Харесай

Таекуондото смени името си, подигравали му се заради WTF

Култово решение взеха в международната федерация по таекуондо. Началниците там трансформираха името от World Taekwondo Federation на World Taekwondo. Съобщението се появи в уеб страницата на федерацията.

Ръководството е приело решението поради многочислените смешки в интернет. Абревиатурата на остарялото наименование - WTF, съответствува с известното в целия свят редуциране на ругатнята " What the fuck ". Няма да я превеждаме, тъй като е известна и на децата.

" Във века на цифровите технологии съкращението на името на нашата организация стана мотив за многочислени смешки и съпоставения с фраза, която няма нищо общо с нас.

Затова беше нужно да създадем ребрандиране. По този метод ще имаме по-добър контакт с нашите почитатели ", се споделя в известие на международното таекуондо. 

Намерения за промяна на името федерацията съобщи още преди две години. Названието World Taekwondo Federation организацията носи гордо от 1973 година.

Нямаме коментар! WTF си е съвършена абревиатура. Но откакто в таекуондото са решили да последват образеца на Пернишкия университет, почитаме решението.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР