Култовият синоптик Емо Чолаков е поредният кадър на бТВ, който

...
Култовият синоптик Емо Чолаков е поредният кадър на бТВ, който
Коментари Харесай

Топ синоптикът Емо Чолаков: В Би Ти Ви не ме оцениха!

Култовият синоптик Емо Чолаков е следващият кадър на бТВ, който заби нож в гърба на малкия екран, разбра HotArena

Приз предходната пролет той изненадващо напусна медията, откакто прекара цели 13 години там. Тогава Чолаков не пожела да разяснява аргументите за решението си и стана метеоролог в държавното дружество " Ръководство на въздушните сили ". Там получаваше висока заплата, само че за сметка на това напрежението било голямо, а промените изтощителни. 

Така 10 месеца откакто сподели " довиждане " на бТВ, Чолаков стана част от екипа на Нова телевизия. Гологлавият синоптик ще бъде водещ на най-новото риалити предаване " Един за различен ". Това е международен формат, който се осъществя в България за първи път. В рамките на шоуто 10 двойки ще заложат на мощната връзка между тях, с цел да потвърдят, че когато са заедни, са непобедими. На финала двойката победител може да завоюва от 50 000 до 100 000 лв..

Дебютът на Чолаков като водещ ще е на 22 февруари. Всъщност да се изяви като водещ на лично предаване било отколешна фантазия на синоптика. След 13 години в бТВ той схванал, че повече там няма развиване нито в професионален, нито във финансов проект. От медията по този начин и не му предложили присъединяване в някоя друга продукция, а той не желал да се пенсионира като синоптик и по тази причина решил да си тръгне. Когато получил позвъняването от Нова, с удоволствие се съгласил. 

" Винаги съм чакал това премеждие. То ще бъде нещо изцяло различо както за феновете, по този начин и за мен, само че се усещам удобно. Нямам самообладание ", споделя Чолаков като ясно демонстрира, че се е чувствал подценен на остарялото си работно място. 

В коридорите на бТВ интензивно се шушука, че освен неналичието на развиване и покачване на заплатата  е причина за напускането на Чолаков. Колоритният синоптик не харесвал наклонността прогнозата за времето да се окупира от дългокраки хубавици без нужното обучение. Противно на клюките, че си падал по Натали Трифонова, в действителност се дразнел, че русокоската е най-харесвана от шефовете поради визията си, написа Галерия. 

" Не съм  хубавица с богат ухажор, която се изявява на екран и чете прогнозата апропо, с цел да си гали суетата ", коментирал Чолаков. Публична загадка е, че поради Натали малкия екран се раздели с най-дългогодишния си и умел метеоролог Христина Балинска . Тя също напусна през 2019, след 18 години в медията. И сега е в Българска национална телевизия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР