Култовият герой Никлас Бендтнер сякаш най-после намери мястото си и

...
Култовият герой Никлас Бендтнер сякаш най-после намери мястото си и
Коментари Харесай

Лорд Бендтнер прави всички по-добри

Култовият воин Никлас Бендтнер като че ли най-сетне откри мястото си и стартира да бележи гол след гол. Датският нападател се усеща като вкъщи си в норвежкия гранд Розенборг, като статистиката приказва прелестно за това. Откакто смени екипа на Нотингам Форест с този на северняците, Лорда има 16 гола в 32 мача във всички шампионати.

Формата му е съвършена и в последните три мача на своя отбор - два за състезание и един за Лига Европа, той е вкарал пет гола. След като наниза по две попадения в мрежите на Лилестрьом и Волеренга в норвежкото състезание, някогашният състезател на Арсенал и Ювентус се прояви на европейската сцена против Вардар (Скопие) нощес.

Nicklas Bendtner's game by numbers vs. Vardar:

3 shots
2 aerial duels won
2 chances created
1 back-heel assist
1 goal

Lord for a reason. pic.twitter.com/8XTzeXmWNg
— Squawka Football (@Squawka) September 28, 2017
Розенборг завоюва с 3:1, като Бендтнер се разписа от дузпа, само че обра овациите с извънредно ефектната асистенция, която направи към Вегар Хеденщад за третото попадение на “черно-белите”. Деветката на домакините изведе младия си съотборник зад отбраната с прекрасен пас с пета, a за Хеденщад остана по-лесното - да вкара.

Това обаче не бе най-красивото осъществяване в срещата. В 90-ата минута някогашният футболист на ЦСКА Жуан Фелипе означи почетно попадение за Вардар, прехвърляйки елегантно вратаря на домакините за крайното 3:1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР