Култовият филм Оркестър без име по едноименния сценарий на Станислав

...
Култовият филм Оркестър без име по едноименния сценарий на Станислав
Коментари Харесай

Мюзикълът „Оркестър без име гостува на Античния театър в Пловдив

Култовият филм „ Оркестър без име " по едноименния сюжет на Станислав Стратиев, прероден в мюзикъл, гостува довечера на Античния спектакъл в Пловдив. Сцената ще събере 33 надарени артисти и музиканти, които ще пренесат публиката в сантименталната атмосфера на българското Черноморие от предишния век, посредством 16-те златни български шлагера, включени в мюзикъла. Продукцията е на Държавна опера - Варна.

„ Сбогом моя обич " и „ Казано почтено " на Васил Найденов, „ Нашият град " на  Тангра, „ Две следи " на  Щурците, „ Обичам те дотук " на ФСБ, „ Големият транспортен съд " на LZ са единствено част от обичаните български песни на всички времена, които ще прозвучат в мюзикъла на режисьора Борис Панкин под диригентската палка на маестро Страцимир Павлов.

Ролята на Велко е поверена на Мариан Бачев, младата вяра на българския мюзикъл Борислав Веженов ще е Филип, Гошето ще изиграе Йоан Попов, а в облика на Павката ще се превъплъти Николай Дограмаджиев. Певицата и актриса Волена Апостолова ще замести Катето Евро в облика на Рени, а Димитрина Германова ще е сензитивната Ваня.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР