Култовата водеща Гала приключва по-рано с На кафе“ Несменяемата водеща зарязва

...
Култовата водеща Гала приключва по-рано с На кафе“
Несменяемата водеща зарязва
Коментари Харесай

Гала проплака от екрана! Моли се да не я уволняват

Култовата водеща Гала завършва по-рано с „ На кафе “

Несменяемата водеща зарязва по-рано предаването, като го оставя в ръцете на панелистите.

Блондинката изясни, че поради персонални каузи излиза малко по-рано в отпуска.Зрителите допускат, че Гала ще е заета към бременността на единствената си щерка Мари.

Наследницата й заяви богатствата новина, че е заченала навръх рождения ден на майка си, а неин сътрудник в живота е синът на Джуджи-Константин.

„ От идния понеделник няма да повеждам „ На кафе “, като оставам обичаното си предаване в ръцете на своите сътрудници “, съобщи Гала от екрана.

Водещата изясни, че по-дългата й отмора е поради рождения ден на Нова, която тази година става на тридесет години. Извънредно тя ще се върне на екран на 16 юли, с цел да води празничното издание на „ На кафе “.

Гала разкри, че се надява на дълга и ползотворна отмора, като още веднъж ще посети обичаната дестинация със своята половинка Стефан Николов.

Вероятно двойката ще отмаря на Малдивите, като една част от ваканцията те ще бъдат с Мари и Константин, като несъмнено към тях ще се причислят и родителите на Мари.

„ Искате, не желаете, ще се забележим с вас чак на септември. И апелирам ви, не ме уволнявайте “, проплака Гала от екран. Русокоската се обърна особено към жълтите медии с този апел, които всеки сезон я смъкват дефинитивно от екран.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР