Култовата поредица, дала на света любимите жълти пакостници – миньоните,

...
Култовата поредица, дала на света любимите жълти пакостници – миньоните,
Коментари Харесай

Изгубен брат близнак и нови приключения на миньоните в „Аз, проклетникът 3“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Култовата поредност, дала на света обичаните жълти пакостници – миньоните, се завръща с трета част.

Този юни „ Аз, проклетникът 3 “ ще нахлуе в кината и ще ни запознае с брата близнак на най-проклетия измежду всички проклетници – Гру.

Без да подозира за съществуването на своето копие, господарят на миньоните е изправен пред компликации в работата, до момента в който се пробва да загърби живота на изверг поради девойките и фамилията си.

След като с помощта на наглото пораснало хлапе Балтазар Брат Гру губи работата си, миньоните се отхвърлят от него, обвинявайки го, че се е размекнал.

И тъкмо когато е в същинска невъзможност, се появява близнакът му Дру, с който са били разграничени малко след раждането.

Оборудвани с всевъзможни футуристични джаджи, двамата братя образуват живописен тандем, който е подготвен да се изправи лице в лице с най-издирвания нарушител в света.

Дали Гру и Дру ще съумеят да се сработят и да ни покажат какъв брой е готино да си неприятен? Ще се върнат ли миньоните при своя стопанин и ще бъде ли осъден Балтазар Брат за злодеянията си? Отговорите – в „ Аз, проклетникът 3 “ – в кината от 30 юни на 2D и 3D. 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР