Култовата германска поп група No Angels, в която участваше и

...
Култовата германска поп група No Angels, в която участваше и
Коментари Харесай

Люси Дяковска съобщи страхотна новина за феновете на No Angels

Култовата немска поп група No Angels, в която участваше и българката Люси Дяковска се събира още веднъж след дълга пауза. Новината заяви червенокосата плевенчанка в обществените мрежи, написа life.dir.bg.

" Това е оттатък любовта, обичта, признателността, другарството, музиката, историята... Това се назовава NO ANGELS! И ние се завръщаме ", написа Люси Дяковска във Facebook.

Es ist mehr als Liebe, Zuneigung, Wertschätzung, Freundschaft, Musik, Geschichte...Es heißt NO ANGELS! And we are back! ❤️ @noangelsofficial #noangels #love #girlband #band

Публикувахте от в

Преди шест години отново тя разгласи, че световноизвестната женска тайфа няма планувани общи участия.

Сега Люси Дяковска, Санди Мьолинг, Надя Бенаиса и Джесика Валс се събраха още веднъж и по този мотив пуснаха празнична версия на една от своите класики - Daylight in Your Eyes, в която вокалите са напълно отначало записани. Петата дама от No Angels - Ванеса Петруо, няма да се завърне на сцената.



" Ще седнем по-късно и ще забележим по какъв начин ще продължи нашето странствуване ", разяснява Валс, представена от Jump Radio. Тъй като не всички певици от бандата са в Германия, се е наложило да репетират хореографията си посредством Zoom, описа тя.

През последните месеци червенокосата хала Люси се беше отдала на друга своя обич - родния ѝ град Плевен. Тя хвърля големи старания да възроди хубостта и славата на местността " Кайлъка " и парка, който се намира там.

" Може би от към 30 години една огромна част от този парк не е била чистена, алеите бяха застлани с биомаса ", изясни Дяковска пред Нова телевизия.

В името на идеята певицата даже се е качила на трактор. " Огромна помощ с техниката за идеята оказват строителни компании в града. Целият този развой е обвързван с голям брой разрешителни. Нашата цел е да възстановим парка, а не просто да го почистим ", обясни Люси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР