Култовата българска група Deep Zone Project започва годината с нова

...
Култовата българска група Deep Zone Project започва годината с нова
Коментари Харесай

Deep Zone Project стана на 19 години и празнува с голямо парти

Култовата българска група Deep Zone Project стартира годината с нова вокалистка, нови планове и ново видео от Ибиза.

На 3 март в Лондон, в препълнената зала The Grand, в границите на Wild Rose festival, групата изнесе величествен концерт и публично показа новото лице на групировката – чаровната певица Ева Мария. Ева Мария е позната от сполучливото си присъединяване в два сезона на X Factor. Тя пее от дребна в разнообразни обединения в България и чужбина.

Ева Мария не е единственото ново попълнение в Deep Zone Project. Към групата публично се причисли и китаристът Дани Димитров, който в допълнение освежава театралното наличие и музиката им.

Отново в границите на концерта си в Лондон, Deep Zone Project отпразнува и 19 години от основаването си. „ Рожденият ден “ бележи ново начало за най-популярната електронна групировка у нас - чисто новият им план - IBIZA Sound Machine. Чрез него те ще издават интернационална клубна музика както и лайв ремикси на емблематични части от Ибиза.

Първото публично видео на IBIZA Sound Machine се казва  " Say My Name " и е снимано на известния остров в рамките. Групата дава обещание парчето да стане световноизвестно. 

Утре групата ще направи грандиозно празненство в клуб Joy Station, на което ще чуем музика от Ибиза и България.

Купонът стартира тъкмо в 22.00ч., а билетите са налични на уеб страницата на Eventim на цена 10 лева Билети на входа - 12 лева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР