Култова фолк звезда се присъедини в отбора на майките преди

...
Култова фолк звезда се присъедини в отбора на майките преди
Коментари Харесай

Фолк певица стана майка за пръв път

Култова фолк звезда се причисли в тима на майките преди дни. Яница от години мечтаеше да ѝ се случи това щастливо събитие, само че го изпита една година преди да навърши 40-те, отбелязва Шоу Блиц.

Бебето е момченце, а пайнерката загатва таткото на мъника, само че изрично отхвърля да назове неговото име.

На 8 август фолк певицата Яница е станала майка. Самата тя разгласи богатствата новина в Инстаграм, а малко по-късно стана ясно, че е избрала да кръсти първородното си дете Преслав.
`Фолк

“Много съм щастлива, че към този момент съм майка. Синът ни се роди на 8 август и с татко му избрахме за него името Преслав.”, разчувствана показа Яница. – “Съвсем скоро, на 15 август Преслав ще има имен ден и имаме вяра, че Богородица ще го пази и закриля през целия му живот. Благодаря на екипа на доктор Константин Ташков от МБАЛ “Надежда” за грижите и всеотдайността към мен и Преслав…”

Яница и бебето напълно скоро ще се приберат у дома, където ги чака щастливият баща. Певицата се надява бързо да се възвърне след раждането и да не бъде надалеч датата, когато ще се завърне на клубната сцена. За това свое завръщане Яница приготвя нова ария и видеоклип, с които да изненада прелестно многочислените фенове на поп фолка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР