Кулминацията на Уимбълдън наближава и мачовете стават все по-малко, но

...
Кулминацията на Уимбълдън наближава и мачовете стават все по-малко, но
Коментари Харесай

Надал, Халеп и Кирьос на корта: Коментирайте днешните мачове


Кулминацията на Уимбълдън наближава и мачовете стават все по-малко, само че за сметка на това все по-качествени. Шампионката в шампионата за 2019 година Симона Халеп ще открие днешната стратегия на централния корт с мач против Аманда Анисимова, след което Рафаел Надал ще опита да вземе реванш от Тейлър Фриц за загубата на финала в Индиън Уелс.

Междувременно на корт №1 Елена Рибакина ще се изправи против Айла Томлянович, а устременият към купата Ник Кирьос ще опита да продължи победната си серия против Кристиан Гарин, който ще дебютира на „мейджър“ четвъртфинал.
Централен корт, начало в 15:30 ч. Корт №1, начало в 15:00 ч.
Симона Халеп – Аманда Анисимова Айла Томлянович – Елена Рибакина
Тайлър Фриц – Рафаел Надал Кристиан Гарин – Ник Кирьос

Вижте коефициентите за Уимбълдън на Sesame.bg

Днес ще забележим и голям брой мачове с българско присъединяване. Виктория Томова ще играе на осминафинал на WTA 125 шампионата в Бостад, като нейна съперничка ще бъде международната №164 Ипек Йоз. От своя страна втората ни ракета Изабелла Шиникова ще се изправи против Йоана Маркова (№412) в първи кръг на W60 конкуренцията в Амстелвеен.

С това обаче надалеч не завършва българското присъединяване в днешния ден. Диа Евтимова стартира присъединяване си на W100 шампионата във Версмолд с мач против международната №645 Тамара Цурович, а Ани Вангелова ще се изправи против Франческа Дел’Едера в първи кръг на W15 конкуренцията в Казабланка.

Междувременно продължава ITF M15 шампионата в София. Водачът на схемата Александър Лазаров ще се изправи против Симеон Терзиев, а в другия напълно български конфликт от днешната стратегия от двете страни на мрежата ще застанат Никола Колячев и Самуил Конов. Седмият подложен Симон-Антони Иванов ще играе с Матю Доналд (№1692), а Виктор Марков и Леонид Шейнгезихт ще се изправят надлежно против Томислав Йотовски (№1249) и Александър Реко (№851).

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР