Кулминацията на Sofia Open 2022 наближава и мачовете стават все

...
Кулминацията на Sofia Open 2022 наближава и мачовете стават все
Коментари Харесай

Четвъртфинали на Sofia Open: Коментирайте днешните мачове


Кулминацията на Sofia Open 2022 наближава и мачовете стават все по-малко, само че за сметка на това все по-вълнуващи. Програмата в петък стартира с мач на двойки сред първите в схемата Фонини/Болели и Фалерт Оте, след което на корта ще излязат Камил Майхжак и една от изненадите на шампионата Марк-Андреа Хюслер. В последния мач от дневната сесия Ян-Ленард Щруф ще се изправи против поставения под №4 Лоренцо Музети.

Вечерната сесия още веднъж стартира не преди 18:00 ч. с първенеца Яник Синер, който ще играе с Александър Вукич. Програмата ще закрият Иля Ивашка и петият в схемата Холгер Руне.

Интересно ще бъде и на останалите провеждащи се сега шампионати. Денис Шаповалов и Раду Албот откриват програмата в Сеул в 06:00, след което на корта ще излязат Камерън Нори и Дженъсн Бруксби. В третия мач от програмата топ поставеният Каспър Рууд ще опита да направи нова крачка към купата и да отстрани Йошихито Нишиока.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Междувременно в Тел Авив вторият подложен Марин Чилич и квалификантът Лиъм Броуди ще открият програмата в 11:00, а в четвъртия мач за деня огромният любимец Новак Джокович ще се изправи против Вашек Поспишил.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Програмата на WTA 250 шампионата в Талин стартира в 11:00 с мача сред втората в схемата Белинда Бенчич и Дона Векич, а локалната фаворитка Анет Контавейт ще се изправи против Исалин Бонавентур не преди 18:00 ч.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

В Парма ще забележим в деяние оглавяващата схемата Мария Сакари, която ще се изправи против Данка Ковинич не преди 16:00 ч. В другия полуфинал една срешу друга ще играят Маяр Шериф и Ана Богдан.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Макар българското присъединяване на Sofia Open да завърши, през днешния ден още веднъж ще забележим в деяние един от водещите ни тенисисти. Адриан Андреев ще се изправи против Норберт Гомбош (№98) на четвъртфинала на Чалънджър шампионата в Орлеан. Мачът посред им е пети в програмата на централния корт и ще стартира не преди 18:30 ч.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР