Кулинарят и телевизионен водещ Антъни Бурдейн определено си е за

...
Кулинарят и телевизионен водещ Антъни Бурдейн определено си е за
Коментари Харесай

Къде би живял Антъни Бурдейн

Кулинарят и ефирен водещ Антъни Бурдейн несъмнено си е за завиждане. Той има мечтаната за мнозина специалност, обвързвана с безкрайни пътувания по целия свят. От разнообразните дестинации показва на своите фенове особеностите на локалната кухня, като се допира до нея по заведения и пазари.

 Антъни Бурдейн: Използвай всичко, не изхвърляй нищо
Новият филм на Антъни Бурдейн и връзката му с разточителството на храна

Известният готвач се пробва да промени навиците ни

А откакто е видял и опитал толкоз доста, къде желае да се върне още веднъж и да заживее за непрекъснато ? Този въпрос бе заложен на Бурдейн като част от последното му изявление за списание Maxim. А отговорът на Антъни е прецизен и явен - Токио .



Без да се замисля, водещият е безапелационен, че би избрал точно японската столица за мястото, където да остане до края на живота си, без в никакъв случай да я напуща . Доста самоуверено изказване, взето обаче въз основата на сериозен опит.

Бурдейн споделя, че след първото пътешестване до Токио, животът му в никакъв случай повече не е бил същият. Японският минимализъм , методът, по който възпитават децата си, както и вижданията им за хубост, са главните неща, които са го впечатлили.

 Снимка 348787

И чак след тях идва храната. Антъни съумява да вземе със себе си и да резервира парченце от японската просвета с помощта на практикуването на жиу-житцу и проучването на новите кулинарни трендове в страната.

Освен към Токио, които е преди всичко в листата му, Бурдейн има пристрастия и към Виетнам, както и към Италия , родината на неговата обичана - актрисата Азия Ардженто. Но като човек, който не е привикнал да бъде дълго на едно място, едва ли Антъни скоро ще излезе в пенсия и ще успее да се кротне по японски , написа Time.



А до момента в който чакаме (не с неспокойствие, схваща се) това да се случи, може да прочетем новата книга на кулинарния ефирен гуру , която към този момент се предлага преведена на български - " Все още кърваво... ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР