Кулинарното гуру Мария Жекова ще дава полезни съвети и здравословни

...
Кулинарното гуру Мария Жекова ще дава полезни съвети и здравословни
Коментари Харесай

Кулинарна виртуозка дава съвети онлайн

Кулинарното гуру Мария Жекова ще дава потребни препоръки и здравословни предписания в поредност от онлайн видеа. Публиката я познава като виртуоз в кухнята, по тази причина ще е забавно да се наблюдава нейният онлайн уъркшоп, отдаден на постоянно настоящата и предизвикателна тематика, а точно " Какво да хапна вместо дюнер и пица - лесни и здравословни предписания ". Началото ще бъде обещано през днешния ден, 25 ноември, в 18,30 ч. Всеки, който желае да научи потребни хрумвания и препоръки за здравословното хранене, може да се запише изцяло гратис.

Стартът на поредицата онлайн събития с кулинарна тема, част от самодейността " За значимите неща " на издателство " Клет България ", бе на 4 ноември с тематиката " Сезонните артикули - какво би трябвало да знаем за тях и по какъв начин се отразяват на здравето и бюджета ни ". Какви хрумвания и препоръки показа Мария Жекова тогава - може да се разбере от видеозаписа във фейсбук страницата на уредниците.

Третото онлайн събитие от поредицата ще приготви феновете за идните празници и ще сътвори нужното въодушевление с истински предписания за коледни сладки. Уъркшопът ще се състои на 1 декември от 18 ч., като всеки, който желае да взе участие, може да се запише на уеб страницата на издателството.

Инициативата се концентрира върху настоящи тематики, които вълнуват всички ни във всекидневието. Съобразена е напълно с потребностите на учители, възпитаници и родители и цели да ги поддържа в задълбочаването на положителните връзки посред им.

Предстоят още редица уебинари, уъркшопи и онлайн семинари, разграничени в три посоки: " Открий гения ", " Грижи се за себе си " и " Усмихни се ", на които разнообразни известни лица и експерти ще обиден разнородни настоящи тематики като полово обучение, здравословен метод на живот и личностно рационализиране.

Регистрация за събитието онлайн.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР