Кулинарката Божана Кацарова се оказа една от най-енигматичните участнички в

...
Кулинарката Божана Кацарова се оказа една от най-енигматичните участнички в
Коментари Харесай

Пост кокаиновата депресия мъчи Божана

Кулинарката Божана Кацарова се оказа една от най-енигматичните участнички в този сезон на "ВИП Брадър ". Тя сменя настроенията с едно мигване на очите и никой не знае дали след секунда ще бъде щастлива или ще заплаче. Според експерти, това са типични признаци на пост кокаинова меланхолия. При дългогодишна приложимост на опиати, нервната система е изцяло разрушена. Оказва се, че всичко това е типично за хората, привикнали със неразрешени субстанции, когато решат да го спрат, написа жълтото издание. „ Уикенд “.



Кулагин и Ваня Костова стигнаха до пердах

Пост кокаиновата меланхолия е присъща точно с честите смени в настроенията и помрачаването на съзнанието.

Знае се, че 29-годишната любителка на готвенето е живяла години наред в Холандия — страна, която се слави с надалеч по демократично отношение към опиатите спрямо България. Това я прави обичана дестинация за доста младежи, пристрастени към мощните чувства и ексцентричните преживявания, каквато е самата Божана.



Много от тях се местят в Холандия точно поради по-лесния достъп до опиати. Готвачката отпътува там, откакто приключва междинното си обучение в София. В Амстердам учи и работи в кино промишлеността. Средите, в които се движи, още повече улесняват достъпа до неразрешени субстанции. Говори се, че Божана е пробвала от неразрешения плод в Холандия, след което траяла и у нас. Носят се митове за купони, посипани щедро с бял прахуляк, за което обаче през днешния ден горчиво съжалявала.

Гласят Папи Ханс за победител във "ВИП Брадър "

Една от концепциите, с които влезнала във "ВИП Брадър ", била да спре опиатите и да се почисти. Със същата вяра преди две години в къщата заживя и певицата Жана Бергендорф. За разлика от Божана обаче, тя с ненаситност разказваше за опита си с кокаина и ужасните последствия, до които я е довел флиртът с него, твърди още вестникът. Кулинарката от „ Мастър шеф” за момента не разкрива нищо сходно, само че съгласно експертите методът, по който се държи, издава, че при нея се повтаря историята на Жана.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР