Кулинарите и технолозите на DOCK 5 са ви подготвили свежи

...
Кулинарите и технолозите на DOCK 5 са ви подготвили свежи
Коментари Харесай

Новото меню на DOCK 5 изненадва с предложения за всеки вкус

Кулинарите и технолозите на DOCK 5 са ви подготвили свежи и забавни съчетания от вкусове

С началото на обичаната пролет ресторант в DOCK 5 още веднъж са ни приготвили нещо особено! Страхотно пролетно меню, което ще те накара да усетиш свежестта, аромата, щастието от пъстрите цветовете в чинията и спиращите дъха усети на всяко едно ядене.

„ От 21 март ще имате опция да се насладите на прелестните пролетни ястия с многообразие от усети, постарали сме се да се харесат на безусловно всички “, издават от кухнята.

Майсторите и технолозите на DOCK 5 са ви подготвили една малко по-нетипична салата от спанак с ягоди, карамелизирано козе сирене, кедрови ядки, френски тост от козунак и малинов дресинг, както и една по-стандартна пролетна зелена салата с поширано яйце, чери домати и билкова фокача.

За феновете на месото те показват звездите в слънчевото меню: агнешкото и заешкото месо. Крехко приготвени, ароматни и сочни – да си оближеш пръстите! Няма по какъв начин да пропуснем да споменем и деликатесът, готвен и харесван по целия свят – охлювите.

Разбира се в техните оферти може да откриете и безмесни ястия като спаначени кюфтенца върху катък с овче сирене и конфитирани чери домати.

„ Иии...далеч не стопираме до тук! Любимата част на може би множеството от вас е десертът. Страхотен, топящ се в устата, баски обгорял чийзкейк с бурбонска ванилия и карамелен сос. Този десерт ще завършите по несравним метод всяка вечеря, обяд и ли ароматна кафе пауза денем “, подсигуряват от ресторанта.

Ресторант DOCK 5 ви чака. Посрещнете пролетта с необятни прегръдки, слънчево въодушевление и доста вкусна храна. За резервации: 088 512 2225.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР