Кулинарът Ути Бъчваров е сред популярните личности, за които можем

...
Кулинарът Ути Бъчваров е сред популярните личности, за които можем
Коментари Харесай

Ути сподели спомен със семейството

Кулинарът Ути Бъчваров е измежду известните персони, за които можем да кажем, че са много потайни във връзка с своите персонални животи. Петър, както е същинското име на Ути, рядко споделя какво се случва отвън обсега на камерите, в което няма нищо неприятно, несъмнено – даже в противен случай.

Сега обаче Ути направи изключение. Той пусна в обществените фотоси рядка фотография на своите дъщери-близначки Далия и Ружа, които се родиха през 2017 година. Тогава Бъчваров изненадващо за мнозина стана баща, защото не беше обявявал обществено, че чака деца.

Снимката е направена лятото на известната хижа " Мазалат “, където готвачът и двете му щерки се полюбуват на красивата природа. 

Към фотографията Ути Бъчваров е написал: " Пожелание и рекомендация към всички татковци! Заведете децата си на хижа Мазалат и им покажете величието на Балкана! В далечината следим Синаница, Триглав и бездънната чаша на Габровница “.

Може да се каже, че имената на Далия и Ружа не са определени инцидентно. Това са имена на цветя, които цъфтят през лятото, като точно тогава са родени и двете девойки. Ути и половинката му Мария опитваха дълго време да имат наследници, до момента в който най-после това се случи чрез инвитро процедура. Спекулира се, че топ кулинарът е вложил целия си хонорар от предаването " ВИП Брадър “, с цел да реализира огромната си фантазия да има деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР