Куклената актриса Боряна Илич, която разведряваше ефира със свежото си

...
Куклената актриса Боряна Илич, която разведряваше ефира със свежото си
Коментари Харесай

Супер Бианка се завърна, преборила рака

Куклената актриса Боряна Илич, която разведряваше ефира със свежото си наличие като Супер Бианка, е получила роля в хитовия американски сериал „ Милиардери ”. Поредицата се излъчва от 2016 година, номинирана е за разнообразни награди през годините и е същински шлагер зад Океана. У нас сериалът вървеще по БНТ1, а в него епизодична роля имаше и тенис звездата Мария Шарапова.

През октомври предходната година бил сниман шестия сезон с присъединяване на Супер Бианка, която по паспорт е Боряна. Блондинката сама се похвали за триумфа си в обществените мрежи. „ Страхотно е даис на снимачната площадка с хората от един от най-успешните телевизионни сериали ”, не скри насладата си Супер Бианка.
Преди 2 години лъчезарната русокоска бе изправена пред тежко тестване, борейки се с рак на гърдата. Младата актриса се лекувала в клиника в Ню Йорк, която предложила цялостен набор от диагностични и хирургически процедури, химиотерапия, лъчетерапия и технологии на кибер-нож. Прогнозите на лекарите тогава бяха повече от оптимистични, а през днешния ден колоритната Супер Бианка още веднъж се е върнала към предходното движение на живот, писа Уикенд.

Животът на щурата русокоска е като филм. Преди години тя бе на крачка от автограф в гражданското. Продуцентите Иван и Андрей трябвало да кумуват на сватбата й с някогашния й избраник Георги, само че  бизнесменът по този начин и не я води до олтара. Тя не страда от раздялата им и продължи да прави щурите си репортажи по столичните улици. През 2011 година Супер Бианка даже съумя да се забърка в голям скандал, обвързван с президента Георги Първанов. Напористата русокоска се появи на празника на Перник в своя атрактивен тоалет на Батман, само че бе задържана от локалните служители на реда в опит да вземе интревю от президента. Още при излизането на Първанов от Общината, Бианка се опита да го заприказва, бутайки му микрофона си, само че несполучливо. Президентът не пожела да приказва, отхвърли и поканата й за посещение в телевизионното шоу. В резултат на офанзивата си, наперената кореспондентка бе арестуванав районното ръководство, защото не носела в себе си документ за идентичност. Супер Бианка обаче бе възмутена от ареста и изясни, че не носи персонална карта, тъй като няма къде да  я постави поради Батманския си костюм.

Скоро след разтрогването на годежа й, ориста нанесе нов житейски удар на Бианка. „ Шоуто на Иван и Андрей ” бе свалено от ефир. Илич смени имиджа си поради ролята си на водеща в риалитито „ Х Милионер търси брачна половинка ” по ТV7. В него Бианка вземаше интензивно присъединяване в избора на кандидатки за сърцето на Тодор Славков. След финала на предаването Супер Бианка по този начин и не съумя да пробие в нов тв формат. Безработната Илич отпраши да търси шанса си в Америка. В страната на неограничените благоприятни условия в началото тя работила като миячка на чинии в ресторант „ Аликзандър клуб ” в Манхатън. С надницата си дипломираната куклена актриса от НАТФИЗ едвам успявала да си покрива разноските за наем и храна.

Макар че на любовния фронт Бианка претърпя цялостно крушение, в кариерата внезапно й потръгнало. Супер Бианка приключи фамозната школа на Лий Страсбърг, актрисата сложи 5 спектакъла и взе участие в няколко кино лентата и театрални постановки. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР