Куклен театър Барса“ представи Вълшебната торбичка“ на сцената на парк

...
Куклен театър Барса“ представи Вълшебната торбичка“ на сцената на парк
Коментари Харесай

Куклен театър в парк „Рибница“

Куклен спектакъл „ Барса “ показа „ Вълшебната торбичка “ на сцената на парк „ Рибница “ в регион „ Северен “. Това е приказка по Елин Пелин, в която се преглеждат тематики като обич, изменничество, честност, лакомия и доброта. Представлението потопи дребните фенове в приказния свят на кукления спектакъл, който посредством свои похвати улеснява разбирането на всичките житейски истини.

Проектът „ Куклен спектакъл навън в парка за деца от 3 до 103 години “ е част от Културния календар на Община Пловдив. Реализирането на плана за повторно в паркове, в разнообразни квартали на града е с концепция децентрализация на културния развой и дава опция на дребни и огромни да прекарат приятни мигове със своите обичани куклени герои.

След постановката, всички малчугани имаха опцията да вземат участие в занимателни игри и танци.

„ Идеята е дребният фен, посредством прекарвания да опознае заобикалящия го свят. Кукленият спектакъл проповядва полезности и дава значими житейски уроци, до момента в който ни забавлява. Всяка история, пресъздадена в приказка, посредством куклени герои, ни дава велика поука: Да запазим детското и човешкото в себе си! Въпреки всичко! Въпреки всеки! “, сподели куклената актриса от спектакъл „ Барса “ Елисавета Тошева-Гергинска.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР