Кукла и половина! Ама вече пораснала... Това е дъщерята на

...
Кукла и половина! Ама вече пораснала... Това е дъщерята на
Коментари Харесай

ТРЕПАЧ: Дъщерята на Коцето по-висока и по-хубава от Надя!

Кукла и половина! Ама към този момент пораснала... Това е дъщерята на Коцето и Надя, която малко на брой биха разпознали, в случай че не беше застанала на фотосите до тях. Какво ти малко на брой, сигурни сме, че никой не би я познал. Ние също изумяхме като видяхме хубавицата, станала по-висока от майка си, а и по-хубава от нея. И си спомнихме за сладкото малко момиченце...

Е, децата порастват, а тези на Коцето не вършат изключение. Мариана е станала напряко гадже трепач и сме сигурни, че в учебно заведение момчетата се избиват за вниманието й. Дали си има към този момент гадже, никой не знае, само че сме сигурни, че Коцето е заредил пушката. За всеки случай...

Иначе цялото семейство избяга от студа у нас и си даде отмора в слънчевия Дубай, където постоянно обичат да се откриват. На фрагментите в нета всички са облечени в типичните тамошни облекла, а главите им също са забулени.

Прави усещане, че Константин, въпреки и пияч и с избухлив манталитет, не оставя фамилията си. Той непрекъснато е с жена си Надя и с децата, води ги по почивки, обикалят света и демонстрира угриженост.

" За тези неща евала му вършим на Коцето, тъй като има мъже, които не се прибират в къщите си, да не приказваме, че не си поглеждат и децата, освен дамите ", разясняват консуматори в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Коцето Надя Коцето и Надя Константин Мариана дъщерята на Коцето Дубай
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР