Куиз Опознай Варна“ ще събере любители на историята на морската

...
Куиз Опознай Варна“ ще събере любители на историята на морската
Коментари Харесай

Куиз Опознай Варна събира любители на историята на града

Куиз " Опознай Варна “ ще събере фенове на историята на морската столица. Той се провежда по плана " Ти можеш повече, отключи силата в себе си! " на съдружие " Младежки информативен доброволчески център “ по Младежки планове 2024 година на Община Варна.

Куизът е ориентиран към младежите във Варна - възпитаници и студенти. Той ще се организира в Народно читалище " Отец Паисий – 1934 ".

Куизът е част от поредност такива, които са на практика свършек на добити от младежите, обхванати по плана на МИДЦ, теоретичните познания по историята на града, нейното развиване, по какъв начин младежите да бъдат по по-полезни на общината, иницииране на изобретателни хрумвания за бъдещето на града.

Целта на занятията е да подтиква младежите и да способства за обогатяването им със познания най-много за културно-историческото завещание на Варна. Да научат за морския град, да могат да се грижат за него, да предават любовта и знанията на други младежи, към историята и културата на морския град. Младите хора са на възраст, когато се образуват морални хрумвания и правила. Разбира се, ранното детство също носи забележителен принос към моралния свят на детето, само че отпечатъкът на " разпоредбите " и " законите ", които би трябвало да се следват, концепцията за " норма ", " обвързване " - всички тези типични черти на моралната логика на психиката се дефинират и формализират точно в младежките години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР