Кухнята е центърът на дома, съществена част от интериора и

...
Кухнята е центърът на дома, съществена част от интериора и
Коментари Харесай

Как да преобразите кухнята бързо и евтино без демонтаж?

Кухнята е центърът на дома, основна част от интериора и мебел, която рядко се сменя. Звучи по този начин като че ли кухнята ще е безконечна и би трябвало да е добре измислена, само че постоянно идва един миг, в който ви се желае да измененията нещо по нея. Ето по какъв начин да стане това бързо и на ниска цена.
 Боядисайте малките врати на кухнята
Има страхотни тебеширени и различен тип покривни бои, които не миришат и могат да сътворят чудеса с кухнята ви. Изчистете добре с обезмаслител малките врати и нанесете боята с валяк или с четка, в случай че желаете да създадете резултат на мрежа. Ще останете изумени от резултата. Освен това тези бои са устойчиви на всекидневно разчистване. 

 

 Добави изложение

 
Сменете дръжките на кухнята
Нещо толкоз дребно, колкото промяната на дръжките на кухнята, би трансформирало целия й образ. Ако пък до момента сте нямали дръжки, прибавянето на такива още повече ще промени помещението. Изберете модерните в последно време черни дръжки, върху които няма да си личат замърсявания, или пък заложете на нещо във ваш жанр. 

 

 Добави изложение

 
Сложете нов плот
Старият плот може да се е амортизирал или просто да ви е омръзнал, тъй че за какво не го промените. Това изпитание ще ви излезе относително на ниска цена, а ще получите изцяло нов образ на кухнята си. 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР