Кухнята е сърцето на всеки дом. В това помещение се

...
Кухнята е сърцето на всеки дом. В това помещение се
Коментари Харесай

Никога не правете тези неща в кухнята! Носят беди и нещастие!

Кухнята е сърцето на всеки дом. В това помещение се храним, организираме фамилни събирания и съществени диалози.

Нашите предшественици са опитвали да основат в кухните си добра атмосфера и обилие. Може би и по тази причина с нея са свързани най-вече поверия, ритуали и вярвания.

Не би трябвало да приготвяте храната в неприятно въодушевление. Готвенето е един тип обред. Когато приготвяте храна, тя поема силата ви. Ето за какво в предишното дамите постоянно са се опитвали да подхождат към този развой с най-положителна настройка.

Смята се, че храната, приготвена с обич, носи благополучие и шанс на околните.

Ако ножът падне на пода, наложително го ударете леко три пъти по масата. Ако не го извършите, ще се сблъскате с неприятности, а в дома ви могат да стартират кавги и кавги.

Не забравяйте да раздигате масата след хранене. Ако не ви се мият чинии, просто ги оставете в мивката. Най-важното е да избършете масата и да отстранете трохите. Смята се, че трохите и дребните отпадъци върху нея притеглят финансови неприятности и проблеми.

Сложете банкнота или монета под покривката. В предишното хората са правили по този начин, с цел да може в къщата постоянно да има пари. Под покривката би трябвало да има пари, с цел да имате постоянно задоволително за храна.

Не дръжте купената храна в торби на пода. Това не е добра прокоба.

Експертите по биоенергия предлагат незабавно след пазар да поставите храната на мястото й, с цел да не се насити с негативна сила, която постоянно се намира изпод. Тя може да загуби потребните си свойства, в случай че дълго време не бъде прибрана от пода в хладилника или килера.

Отървете се от счупените съдове. Това е доста значим енергиен трик. Факт е, че счупените съдове носят неприятности и несгоди. Дори чашата да е леко нащърбена, по-добре е да я замените с нова. Така са постъпвали нашите предшественици и това поучават специалистите в региона на фън шуй.

Поддържайте печката чиста. Тя символизира огнището, по тази причина специалистите мощно предлагат да я почиствате допустимо най-често и да я поддържате в положително положение. Мръсната печка е източник на кавги и спорове.

Дръжте плитка чесън в кухнята. Това е отличен талисман против зли духове. Не забравяйте, че никога не би трябвало да употребявате чесън от нея за готвене.

Ако гледката на открито не ви радва, сложете кактус на прозореца. Това е защитно растение, което всмуква негативната сила, която идва извън. Освен кактус, на перваза може да сложите бръшлян, мента или алое. Тези растения няма да разрешат на неприятната панорама през прозореца да ви разстройва.

Не оставяйте ножа на масата. Особено рисково е да го оставите през нощта. Това може да провокира вълна от негативизъм и всички в фамилията могат да стартират да се карат.

Проветрявайте помещението. Кухнята би трябвало да се проветрява допустимо най-често, тъй като хората стоят в нея най-дълго време. Това е мястото, на което не би трябвало да има негативизъм. Проветряването ще очисти стаята от негативни трептения.

Не канете в кухнята хора, които не харесвате, изключително в случай че става дума за неприятни посетители. Това ще окаже извънредно отрицателен резултат върху шанса и силата на дома ви като цяло. Не позволявайте на тези, които не харесвате, да влязат в това свещено място в дома ви!

Направете кухнята светла! Това е доста значим съвет по фън шуй. Първо, стените на това помещение би трябвало да са светли. Подът би трябвало да е по-тъмен от стените.

На второ място място, кухнята би трябвало да има уместно осветяване. Не закачайте тежки пердета, в случай че гледката от прозореца е потискаща. Струва си да инсталирате мощно изкуствено осветяване в кухнята. Това място не обича тъмнината, написа jenata.blitz.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР