Кухненската марка Joseph Joseph пусна инструмент за рязане, премахване на

...
Кухненската марка Joseph Joseph пусна инструмент за рязане, премахване на
Коментари Харесай

Как да нарежем авокадо за няколко секунди

Кухненската марка Joseph Joseph пусна инструмент за рязане, унищожаване на костилката и нарязване на авокадо , предопределен да трансформира пострадванията в минало.

Наречен GoAvocado, инструментът 3 в 1 , e предопределен да направи процеса на подготовка на авокадото за консумация колкото е допустимо по-лесен и комфортен.

 Снимка 332716

Плодовете авокадо усилват известността си през последните години, само че също по този начин зачестяват и случаите на пострадвания на хора, опитващи се да отстранят костилката. Проблемът е толкоз огромен, че английските хирурзи приканват към авокадо плодовете да се слага предизвестие за вероятни пострадвания.

 Достойнствата на авокадото
Достойнствата на авокадото

Здраве в зелена опаковка

GoAvocado прави процеса на добиване на костилката по-безопасен. С кръгло помагало от неръждаема стомана в центъра, уредът захваща костилката, като разрешава да бъде извадена доста елементарно.

 Снимка 332717

Уредът включва и сгъваемо пластмасово острие за елементарно рязане и добиване на авокадовия плод.

 Снимка 332718

Други известни артикули на основаната в Лондон компания, учредена през 2003 година от двамата братя Антъни и Ричард Джоузеф, включват редица умни кошчета за отпадък и преработване, комбинирана мелница за сол и пипер и доста други джаджи.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР