Kugoo Kirin G2 Pro е градският шампион по цена и

...
Коментари Харесай

Kugoo Kirin G2 Pro – тарторът на градските е-скутери


Kugoo Kirin G2 Pro е градският първенец по цена и благоприятни условия при електрическите скутери

Електрическите возила на две колела последователно превзеха градовете. Виждаме ги все по-често по улиците и в парка – те са пъргави, комфортни и занимателни. И изключително значимо – екологични. Изборът е огромен, само че има една марка, за която ще разкажем в детайли.

Електрическият скутер е добре прочут на ценителите със своите мощни характерности и издръжливост. Мнозина го дефинират като „ тартора на градските скутери ” и тази купа наподобява е изцяло заслужена за извънредната цена от €739,99, на която се продава моделът в GeekBuying (с ваучър за отстъпка NNNTECHKUG2P). Ето какво предлага властелинът в градското каране.

Конструкцията на Kugoo Kirin G2 Pro е проектирана за устойчивост и сигурност

Kugoo G2 Pro е бърз скутер, кадърен да се движи със скорост до 45 км/ч по еднакъв път, като по този индикатор превъзхожда множеството съперници на същата цена. Внушителният мотор с мощ 600W и батерията 15Ah разрешават на е-скутера да се оправи с лекост при придвижване по наклони до 20 градуса.

Впечатляващ е и неговият пробег от 55 км с едно зареждане на батерията, който дава независимост на ездачите да се впуснат и в по-дълги пътешествия. Пълното презареждане на батерията лишава към 7 часа. Разбира се, пробегът зависи от изискванията на каране, включително скорост, товар и терен.

Kugoo Kirin G2 Pro има яки 9-инчови гуми със ужасно сцепление за безпрепятствено каране

G2 Pro е оборудван с офроуд гуми – 9-инчови, пневматични, които обезпечават страхотното сцепление за безпрепятствено каране даже при неравности по пътя и ще устоят натоварването по черни и чакълени пътища, на всевъзможни пукнатини по пътя или тротоара. Нещо повече, задната гума има пълен калник. Подсилената пластмаса защищава гумата, като в същото време защищава и лидера от пръски.

За повече сигурност, е оборудван с двойна спирачна система, със задно и предно разположение. Дисковите спирачки, ръководени от лостове на кормилото на скутера, разрешават на водачите да спрат изцяло след към 5 метра.

По-възрастните ездачи ще оценят удобството на седалката, с която се доставя G2 Pro

Kugoo G2 Pro има някои забележителни характерности, които го отличават от конкуренцията. Така да вземем за пример, за тези, които желаят да карат през нощта, моделът предлага LED фарове, LED стоп светлини и червени диодни рефлектори в профил. Фарът е доста ослепителен и може да свети на разстояние до към 15 метра.

G2 Pro разполага и с клаксон, ръководен от комутатор на кормилото. Той ще ви помогне да ви чуят и видят други водачи на скутери, велосипедисти и пешеходци на тротоара. Палубата е необятна почти 8 инча, т.е. има задоволително място за комфортна стойка на ездачите. Покрита е с гумена постеля, която може да се почиства елементарно.

Двойни дискови спирачки и амортисьори обезпечават сигурност и комфорт при каране

Разположен тъкмо в центъра на дръжките, LCD екранът с висока разграничителна дарба осведоми водачите за настоящата скорост, положението на батерията и светлините, изминатото разстояние и даже дава кодове за неточност, с цел да предизвести, в случай че нещо не е наред.

Конструкцията на този скутер е проектирана за устойчивост против изхабяване и скъсване, с помощта на хубавичко алуминиева сплав от авиационен клас. Несъмнено, ще ви служи безотказно дълго време. Освен това скутерът е водоустойчив по IP54, което значи, че е безвредно да го карате през локви и в слаб дъжд.

Kugoo Kirin G2 Pro е оборудван с мощна батерия за 55 км пробег с едно зареждане

Не на последно място, Kirin G2 Pro е сгъваем за елементарно преместване и предпазване. Има даже и седалка в комплекта, което евентуално ще допадне на по-възрастните ездачи. Поддържа три режима на каране – при скорости надлежно 15 км/ч, 30 км/ч и 45 км/ч – и може да поеме ездачи с тегло до 120 кг.

Kugoo постоянно е хвален като един от скутерите с най-хубаво съответствие качество-цена на пазара. Той е мощен, устойчив и благонадежден на пътя. А моделът G2 Pro изцяло затвърждава репутацията на производителя.

Можете на купите електрическия скутер тук: – на извънредна цена от €739,99 с ваучър за отстъпка NNNTECHKUG2P в световния онлайн магазин GeekBuying. Доставката е безвъзмездна, от европейски склад.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР