Куентин Тарантино вече не планира да прави филма The Movie

...
Куентин Тарантино вече не планира да прави филма The Movie
Коментари Харесай

Куентин Тарантино бракува последния си филм „The Movie Critic“ – какво предстои за режисьора?

Куентин Тарантино към този момент не възнамерява да прави кино лентата The Movie Critic, който по-рано сподели, че ще бъде последният му филм като режисьор. Защо и какво може да има в картите за enfant terrible на киното?

Въпреки скорошните известия, че 10-ият и финален план на Куентин Тарантино е доказано, че ще стартира фотосите тази есен, The Movie Critic е бракуван.

Режисьорът по-рано изрази предпочитание да „ остави 10 -film filmography ” и че The Movie Critic ще бъде неговата лебедова ария за пълнометражен филм.

Тарантино към този момент разкри, че става въпрос за кино публицист от действителния живот за „ порно парцал ”, който постоянно е чел до момента в който пораства. „ Той пишеше за мейнстрийм филми и беше вторият критик “, споделя Тарантино. „ Мисля, че той беше доста добър критик. Беше пъклен безсрамен. Неговите рецензии бяха нещо приблизително сред ранния Хауърд Стърн и това, което би могъл да бъде Травис Бикъл, в случай че беше кино критик. Тарантино, след Inglourious Basterds и Once Upon A Time In Ho...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР