Куентин Тарантино призна, че е знаел от десетилетия за практиките

...
Куентин Тарантино призна, че е знаел от десетилетия за практиките
Коментари Харесай

Тарантино, Том Джоунс и още обвинения за сексуален тормоз

Куентин Тарантино призна, че е знаел от десетилетия за практиките на приятеля си Харви Уайнстийн, упрекван от десетки актриси за полов тормоз и обезчестяване. Режисьорът съобщи, че съжалява, че е премълчавал.

" Знаех задоволително, с цел да отвръщам, вместо да не върша нищо ", сподели Тарантино в изявление за „ Ню Йорк Таймс “. По думите му това е било повече от клюки и злословия: „ Не беше просто „ приказва се “. Знаех, че е правил това няколко пъти ".

След Ню Йорк и Лондон, и полицията в Лос Анджелис стартира следствие против продуцента Уайнстийн за полово принуждение през 2013 по показанията на жертва, чието име не се оповестява.

Още една знакова фигура от развлекателната промишленост, музикантът Том Джоунс, заговори пред Би Би Си за половото принуждение.

Днешните обвинявания трябваше да бъдат изречени още преди години. Съвсем същото се случва и в музикалната промишленост. Тормозът и злоупотребата със служебно състояние, за които в този момент се приказва в Холивуд, са нормални в света на музиката, споделя артистът.

Винаги е имало хора, които описват, че са били склонявани да вършат неприятни дано, с цел да запишат албум, тъкмо както други са били принуждавани да го вършат за роля във филм, продължава Том Джоунс.

На въпрос дали и той се сблъсквал с сходно отношение, музикалната легенда споделя: „ Да. В началото на кариерата ми – да “.

„ Имаше няколко такива обстановки. Но ги избягваш, просто си тръгваш. Всичко, което се случва с дамите, се случва и с мъжете. “

Той прибавя, че всеки би трябвало да разбере, че не е задължен да се съгласи с непристойно предложение единствено тъй като му се коства, че е заставен и това е правилно освен за шоу бизнеса, а за всичко в живота.

„ Духът излезе от бутилката “, разяснява Том Джоунс.

Точно това стартира да се случва след обвиняванията към Уайнстийн. В обществените мрежи порастват лавинообразно свидетелствата за полов тормоз след основаването на хаштага #metoo.

Във Франция дъщерята на някогашен министър на Саркози – Ерик Бесон, упрекна различен някогашен министър от времето на Митеран.

Ариан Форниа описа, че някогашният министър Пиер Жокс се опитал да я опипа няколко пъти по време на оперен театър в Париж. Отблъснала го общително, той траял. На третия път махнала ръката му по-рязко и леко извикала. Всички я погледнали, той спрял. След 10 минути обаче възобновил опитите, тя забила нокти в ръката му.

По това време Форниа била на 20, а Жокс – на 75. Днес той е на 83. Жокс е някогашен министър в няколко държавни управления, една от огромните фигури на левицата. Бащата на младата жена удостоверява думите й, Жокс назовава описа неистина.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР