Куентин Тарантино критикува нарастващия брой проекти на Marvel в ново

...
Куентин Тарантино критикува нарастващия брой проекти на Marvel в ново
Коментари Харесай

Тарантино се обяви против нарастващите проекти Marvel в Холивуд

Куентин Тарантино подлага на критика възходящия брой планове на Marvel в ново изявление. Според режисьора пристрастеността на продуцентите към филмовите комикси не се отразява най-добре на промишлеността.

„ Поради „ марвелизацията “ на Холивуд, имаме доста артисти, които са станали известни, играейки всички тези герои. Но дали те са кино звезди? Капитан Америка е звезда, Тор е звезда “, сподели Тарантино по време на записа на кино лентата 2 Bears, 1 Cave podcast, намеквайки, че той счита за същински звезди героите от комикси, само че не и актьорите, които играят техните функции. Припомняме, че „ Капитан Америка ” в плановете на Marvel Studios се играе от Крис Еванс, „ Тор ” от Крис Хемсуърт. „ Не съм първият, който споделя това, мисля, че е обсъждано милиони пъти “, добави Тарантино. Режисьорът Мартин Скорсезе към този момент се е изказвал по сходен метод.

Режисьорът акцентира, че филмите на Marvel не са филми, а „ увеселителни паркове “. Тарантино даде образец с артисти, които станаха известни с помощта на разнообразни функции, а освен на един воин: " Всеки видя Сандра Бълок в " Скорост " и се влюби в нея, всеки желае да я види в други филми. А в този момент всичко е друго ”.

Създателят на Pulp Fiction, Kill Bill и Once Upon a Time in Hollywood посочи, че не е почитател на филмите на Marvel, само че се тормози, че сходни ленти се трансформират в единственото нещо, от което филмовите продуценти се интересуват в този момент. Според Тарантино самият той обичал комиксите като дете, „ колекционирал ги като вманиачен “ и в случай че в този момент беше на 20 години, евентуално щеше да се радва на премиерата на всеки филм. " Но единствено при изискване, че ще излезе нещо друго в допълнение към тези филми... Аз съм съвсем на 60 и да, не съм въодушевен от всичко това. "

Филмовата промишленост към този момент реагира на изявлението с Тарантино. Актьорът Симу Лиу, звезда от блокбастъра на Марвел „ Шан-Чи и Легендата за десетте пръстена “, счита, че Тарантино и Скорсезе са брилянтни, само че „ нямат право да сочат с пръст никого “. Той също по този начин съобщи, че в случай че единственият пропуск в света на киното е да работи с тези режисьори, той " в никакъв случай нямаше да получи опция да взе участие във филм, струващ повече от 400 милиона $. " „ Нито едно кино студио не е съвършено, само че се гордея, че си партнирам с такова, което поставя толкоз доста старания, с цел да покаже герои от друг генезис, да сътвори герои, които въодушевяват хората по цялата планета “, представен е артистът от вестник „ Гардиън ”.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР