Куентин Тарантино каза, че е знаел за случаи на сексуално

...
Куентин Тарантино каза, че е знаел за случаи на сексуално
Коментари Харесай

Интересът клати феса! Тарантино знаел, че Уайнстийн насилва жени! Сега съжалява, че не помогнал

Куентин Тарантино сподели, че е знаел за случаи на полово принуждение от страна на Харви Уайнстийн в продължение на десетилетия, само че не е работил в отбрана на дамите. " Знаех задоволително, с цел да направя повече, в сравнение с в действителност сторих ", написа The Guardian. В изявление режисьорът, който работи с Уайнстийн по някои от най-успешните му филми, съобщи, че съжалява, че не е поел отговорност и не оказал помощ на хипотетичните жертви на продуцента, упрекнат в полов тормоз и нахлуване на над повече от 50 дами.

" Беше освен това от елементарните клюки и естествените злословия ", сподели той в изявление зa New York Times и добави: " Това не беше втора употреба. Знаех, че е направил няколко такива неща. Иска ми се да бях поел отговорност за това, което чух. Ако бях приключил работата, която трябваше да свърша, щеше да се наложи да не работя с него ".

Тарантино сподели, че е бил наясно със случая сред Роуз МакГоуан и Уайнстийн. Тогавашната другарка на Тарантино Мира Сорвино му е съобщила за случай, в който Уайнстийн правил нежелани опипвания. " Не можех да допускам, че ще го направи толкоз намерено. Аз споделих: " Наистина ли? Наистина ли? ".

В последна сметка режисьорът не направил нищо, тъй като Уайнстийн промотирал му от първия до последния.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР