Куентин Тарантино иска да даде на Брус Уилис ролята, която

...
Куентин Тарантино иска да даде на Брус Уилис ролята, която
Коментари Харесай

Тарантино предлага прощална роля на Брус Уилис


Куентин Тарантино желае да даде на Брус Уилис ролята, която ще бъде последната за известния артист, към този момент отдръпнал се заради болест.

По-рано тази година беше доказано, че звездата от „ Умирай мъчно “ е бил диагностициран с деменция,което предизвиква поведенчески и говорни проблеми. Това се случва, откакто преди този момент Брус Уилис беше диагностициран с афазия, което принуди артиста да се отдръпна от специалността.

Сега обаче „ Daily Express “ оповестява, че Тарантино, който приготвя идващия си филм „ The Movie Critic “, би желал Уилис за дребна роля във кино лентата.Двойката преди този момент е работила дружно по „ Криминале “.

Въпреки че се оповестява, че Тарантино не се е свързал със фамилията на артиста, той възнамерява да почете желанията им, в случай че те кажат, че Уилис не е доста добре, с цел да взе участие и че вместо това може да вмъкне във кино лентата клип от някой от предходните филми на артиста.

Тарантино разкри по-рано тази година, че „ The Movie Critic “ ще се върти към публицист, който е критик на порно списание. Действието се развива в Южна Калифорния през 1977 година Главният воин е основан на същински кино критик на порнографско списание, който режисьорът е чел, до момента в който е израствал. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР