KuCoin, борса за криптовалути, обяви значително airdrop събитие на стойност

...
KuCoin, борса за криптовалути, обяви значително airdrop събитие на стойност
Коментари Харесай

KuCoin ще раздадат криптовалути на стойност $10 милиона

KuCoin, борса за криптовалути, разгласи доста airdrop събитие на стойност $10 милиона в Bitcoin (BTC) и KuCoin Shares (KCS) токени.

Този ход идва на фона на продължаващите правни проблеми, включващи обвинявания както от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати (DOJ), по този начин и от Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC).

В отговор на тези провокации основният изпълнителен шеф на KuCoin Джони Лиу изрази признателност за поддръжката на лоялните консуматори през този интервал на неустановеност. Airdrop събитието е предопределено като жест на признателност към потребителите, които са минали през дълготрайно изчакване по време на последните процеси на изтегляне.

Отправяйки се непосредствено към правните провокации, Джони Лиу акцентира значимостта на поддръжката на потребителската база на KuCoin. Очаква се съответните насоки и условия за раздаването на токени да бъдат оповестени през идващите три дни.

Вследствие на правния надзор KuCoin стана очевидец на внезапно нарастване на тегленията на обща стойност над $1 милиард, което докара до 20% спад на ръководените активи. Въпреки тези провокации KuCoin увери потребителите си, че всички системи не престават да действат и че средствата на потребителите са предпазени.

Поддържането на доверието на потребителите и стабилността на платформата е от първостепенно значение за KuCoin, изключително в изискванията на регулаторна неустановеност. Въпреки че airdrop събитията са известни в крипто общността, те носят и регулаторни опасности, както се акцентира в рамката на Комисията за скъпи бумаги и тържища (SEC) за разбор на цифровите активи.

Въпреки тези провокации KuCoin удостовери уговорката си да подсигурява сигурността на потребителските активи и спазването на регулаторните стандарти. Борсата има история на бързо справяне с проблемите, образец за което е нейният отговор на случая с rug-pull измамата, обвързвана с Confido през 2017 година, при който средствата на засегнатите вложители бяха възобновени.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР