Кучето, което бе влачено от собственика си, е щяло да

...
Кучето, което бе влачено от собственика си, е щяло да
Коментари Харесай

Ветеринар: Кучето, което бе влачено от собственика си, е щяло да умре

Кучето, което бе влачено от притежателя си, е щяло да почине, в случай че жителите не се бяха намесили, с цел да го спасят. Това съобщи ветеринарният доктор Павел Петров за БТВ.

" Кученцето е уплашено. Това е заради повода, че е влачено с кола. Рани има по предните крака. Също и по гърдата има една солидна, огромна рана, която е много неприятна и мъчителна заради влаченето по асфалта ", изясни той.

Д-р Петров показа, че кучето ще се възвърне бързо, само че медицинските грижи са били наложителни.

Медицинските експерти са безапелационни, че кучето е живо поради бързата интервенция на минувачите, които са спрели в точния момент водача.

Кучето е настанено в център на „ Animal Hope ” край Варна. Оказа се, че то е женско, а не мъжко, както си е мислел притежателят. От природозащитната организация обясниха, че животното е в положително положение. Ще остане в центъра, до момента в който се възвърне. След това ще се търсят осиновители.

Природозащитниците лишиха кучето от мъж, който беше сниман да го тегли зад колата си във варненското село Горни Чифлик. Клипът беше публикуван в обществените мрежи, като провокира вълна от отвращение и гневни реакции. След като клипчето с издевателството на животното закупи известност полицейски екип сформира протокол за предизвестие на мъжа.

Кучето обаче се върна при своя собственик макар проявената свирепост. Мъжът описа, че гледал кучето от бебе. След случилото се му станало жалост за животното и изрази страдание за стореното.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Korriban (преди 30 секунди) Рейтинг: 3969 | Одобрение: 2114 Къв сигнален портокол бе?Затвор дейба и путк@т@ му лелина! Напиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР