Кучето живее в Студентски град и редовно пътува до центъра

...
Кучето живее в Студентски град и редовно пътува до центъра
Коментари Харесай

Кучето от парламента редовно пътувало с автобус 280

Кучето живее в Студентски град и постоянно пътува до центъра с рейс

Кучето, което посрещна формалните лица на откриването на Народното събрание, остава в конспиративност. Въпреки опитите на искащите да го осиновят, то бяга и не желае да бъде опитомено. 

Кое е това куче? Въпросът търси своя отговор от сряда, когато 48-ият Народното събрание беше открит, а пред парадния му вход уличното куче посрещаше депутатите, изправено гордо като гвардеец. Според показанията на очевидци, най-известното куче в страната живее в " Студентски град ", и по-точно в региона на Зимния замък, предаде .

Бранко, който е снабдител на китайска храна, споделя невероятна история - кучето постоянно се возело единствено на рейс 280.

" Качи се вътре, стои си спокойно, няма нещо да закача хората и като стигне някоя спирка, на която да слезе - слиза си. После на връщане отново същото ", показа Бранко. " Веднъж го видях дори на " Дианабад " слезе долу. И крещя край, след два дни си се върти отново ", добави той.

На въпроса с какво е стигнало да Народното събрание, той уточни рейсовете 280 и 94.

" Слязло е на Софийския университет и е стигнало до Народното събрание ", допусна той и посочи, че не го е виждал да се вози в метрото.

Екипът на Bulgaria ON AIR се качи в рейса, само че куче няма. Търсенето продължи и в двора на Националната спортна академия, където 241-вият народен представител имал навика да се разхожда. И по този начин бежовото куче към този момент е градска легенда. Десетки са сигналите, че е забелязано на разнообразни места едновременно.

" Разочарована останах, тъй като видях кучето, което издирвате в кв. " Витоша " до Симеоновско шосе ", сподели Биляна.

Може ли едно куче де е доказателството, че градският превоз работи добре? А дали пък след срещата си с депутатите, кучето не е решило да размени 280 с някоя от тези интернационалните линии, следва да разберем.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР