Кучетата се доставят по поръчка и са много скъпи –

...
Кучетата се доставят по поръчка и са много скъпи –
Коментари Харесай

Разстрел! Новата Мода Сред Българските Баровци: Проядоха Кучета!!! Пълнен Шаро На Чеверме За Хилядарка!

Кучетата се доставят по поръчка и са доста скъпи – над 1000 лв.. За междинния българин порцията е малко над 50 лв.. Опитали от храната споделят, че месото е някак по-плътно и по-жилаво.

От кухнята на заведението, което сервира кучешко вместо агнешко изясняват, че месото е по-жилаво, в случай че животното се е хранило с месо и кокали.

Ако е отгледано със суха храна и зеленчуци, било съвършено за ястие. Кучешките дробчета се сервират настрана. Според експерти са безусловно чисти за разлика от бъканите с хормони и всякаква друга химия пилешки и свински дробчета. Най-подходящи за консумация били здравите късокосмести по-едри помияри, твърди готвачът-китаец.

Колкото по-младо е четирикракото, толкоз по-вкусно е, твърди той. Ще научим и българите да ядат кучешко.

Месото на тези животни е доста потребно, кълне се готвачът. Той не знае по кое време тъкмо неговите сънародници са почнали да ядат кучешко, само че разправя, че неговата консумация в родната му страна е обвързвана с доста остаряла традиция и е извънредно известна.

Месото се употребило като мезе за коктейли, фамилни събирания и специфични случаи. Казват, че то ускорява мъжката полова мощност, стопля кръвта в студените зимни нощи и лекува доста заболявания. Китайците го считат за цялостно с протеини и доста добра опция на пилешкото, свинското и говеждото.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР