Кучетата са известни като най-добри приятели на човека - но

...
Кучетата са известни като най-добри приятели на човека - но
Коментари Харесай

Експертът по кучета предупреждава, че повечето млади семейства трябва да избягват една порода - и тя не е XL побойник

Кучетата са известни като " най-хубави другари на индивида " - само че това остава ли правилно, когато става въпрос за тези с дребни деца? Един специалист по кучета разкри типичните породи, за които доста фамилии съжаляват, че са се сдобили, само че твърди, че това не е ясна картина.

Ники Френч, треньор на кученца и притежател на PupTalk, е безапелационен, че „ няма такова нещо като неприятно куче “, само че изяснява, че новите родители би трябвало да заобикалят да приютяват тези, които може би са малко по-нуждаещи се или буйни когато също се грижи за бебета и дребни деца. Докато мозъкът ви може да скача към Ротвайлери и XL Bullies, в действителност тя имаше най-вече терзания за работещите бордър коли.

Това е главно тъй като те са известни с това, че пасат овце и говеда - и техните стадни трендове не стопират просто откакто изоставен полето. Тя сподели пред The ​​Mirror: „ Няма такова нещо като неприятно куче. Само куче в неверна среда, което няма нужните умения, с цел да се усеща безвредно и умерено. Ако кучето е уплаше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР