Кучетата са готови на всичко, за да се притекат на

...
Кучетата са готови на всичко, за да се притекат на
Коментари Харесай

Кучето е готово на всичко, за да помогне

Кучетата са подготвени на всичко, с цел да се притекат на помощ на своя човек, демонстрират изследвания. Те биха се жертвали, с цел да спасят стопанина си, биха се хвърлили безусловно с гърдите напред, без значение от следствията, с цел да защитят господаря си. Освен това усещат, когато сме смутени и фактически се пробват да ни утешат, написа The Telegraph.

Неслучайно притежателите на кучета настояват, че домашните им любимци са в цялостна естетика с техните страстите си и постоянно предлагат подкрепа във времена на рецесия. Сега това изказване е към този момент и научно тествано.

В ново изследване на откриватели от университета Джон Хопкинс в Балтимор, Съединени американски щати, е направено наблюдаване над държанието на 34 кучета. Те били оставени зад затворена с магнити врата, а притежателите им били от другата страна. Стопаните на кучетата са помолени да се престорят, че плачат.

Те разкрили, че доста от кучетата се промъкват през вратата, само че го вършат фактически три пъти по-бързо, когато сметнат, че техните притежатели са смутени и се нуждаят от разтуха. 

" Кучетата освен усещат какво усещат стопаните им и намират начин да им оказват помощ, само че даже са подготвени незабавно да преминат през бариери и препядствия, с цел да се притекат на помощ ", споделя Емили Санфърд от катедрата по психически и мозъчни науки в университета Джон Хопкинс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР