Кучетата на зам. шефа на БФС Йордан Лечков нахапаха невръстно

...
Кучетата на зам. шефа на БФС Йордан Лечков нахапаха невръстно
Коментари Харесай

Кучета на Лечков наръфаха момиче! Голяма работа, случва се, казва ексфутболистът

Кучетата на зам. шефа на БФС Йордан Лечков нахапаха невръстно момиче в Сливен, научи HotArena.

Инцидентът станал преди дни, когато момичето минава през стадион, където животните живеят, Сестрата на момичето показа фотография на която се вижда бинтованата ръка след конфликта с песовете. Сестрата на момичето написа, че са говорили с Лечков след случая, а неговите думи били: „ Голяма работа, случва се! Тя какво прави там? “. Ученичката получава дълбоки рани към китката. След ужасната преживелица потърпевшата е отведена в болница, където раните й са промити и бинтовани, написа „ България Днес “.

" Не желая да накърнявам престижа на никой, а да предупредя, че в близост има спортни зали, парк, доста хора и деца. Раните ще заздравеят, само че уплахата остава “, написа сестрата на потърпевшото момиче.

Лечков разяснява случая и прецизира, че : „ Кучетата са си в техния дом, т.е. на стадиона, Не е тъкмо по този начин както е написано, Не желая да изпадам в пояснителен режим. Няма нахапвания. Немските овчарки не хапят, просто кучето е отреагирало, тъй като си пази територията, Има противен конфликт, само че детето не е нахапано “, безапелационен е Лечков.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР