Кучета нападнаха баба и внучето ѝ пред входа на детска

...
Кучета нападнаха баба и внучето ѝ пред входа на детска
Коментари Харесай

БРУТАЛНО: Кучета нападнаха баба и внучето ѝ, убиха техния домашен любимец

Кучета нападнаха баба и внучето ѝ пред входа на детска традина в София, до момента в който се качвали в фамилния автомобил. В опит да избави детето, дамата изпуснала един от двата йоркширски териера, които държала. За секунди, домашният любим бил раздран и погубен от освирепелите животни. Кървавата сцена се разиграла пред очите на деца и родители пред ДГ „ Шарена дъга”.

„ Свекърва ми е взела детето от градината, излизайки, потеглят към колата, в краката на свекърва ми са кучетата – йоркширски териери, а детето за ръчичка. Едно куче се спуска, тя хваща детето, с цел да го избави. Тогава едното ни куче е захапано и умира веднага”, описа Гергана в ефира на Нова тв.

Кучето, което ги е нападнало, е познато за родителите. Потърпевшата жена споделя, че въпросното животно атакува учители и деца. Тя упорства за ограничения.

И други хора в районасе оплакват, че са били нападани. А родителите споделят, че се опасяват за децата си.

„ Години обратно са сезирани институциите, притежателят не е намиран”, изясни директорката на детската градина.

„ Тук се касае за домашни кучета. Ако са в двора, нямаме право да ги вземем. Трябва да се обединят силите на Общината, Столичния инспекторат и полицията. Собственикът да се накара да държи кучетата единствено в двора”, съобщи Милена Павлова, шеф на Екоравновесие.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР