Куче оцеля в продължение на дни под руините на жилищна

...
Куче оцеля в продължение на дни под руините на жилищна
Коментари Харесай

Вижте кучето, извадено живо от руините дни след труса в Мексико

Куче оцеля в продължение на дни под руините на жилищна постройка , срутила се след земетресението в Мексико от 19 септември.
 
Members of Japanese search and rescue team pull small dog from the rubble, five days after deadly Mexico City quake. https://t.co/zzIcQFYvIApic.twitter.com/562dloat7k
— ABC News (@ABC) September 25, 2017 Малкият бял шнауцер е изваден жив от руините на рухналата кооперация в предградие на столицата на Мексико в неделя и наподобява в положително положение . Снимки на избавителния екип с животното обиколиха медиите и обществените мрежи.

ВИЖТЕ СНИМКИ: СЛЕД РАЗРУШИТЕЛНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В МЕКСИКО
 
This dog was rescued from a collapsed building in Mexico City. ❤️ pic.twitter.com/DOnQUjPENG
— AJ+ (@ajplus) September 25, 2017 324 души починаха при земетресението с магнитуд 7.1 по Рихтер, което разклати Мексико н а 19 септември. Най-много са жертвите в столицата на страната - 186 индивида.
 
Броят на срутените от земетресението здания в мексиканската столица е 181

На 25 септември избавителните бригади към момента продължаваха претърсванията в здания в Мексико, въпреки че от дни насам не са разкрили оживели.  Миналата седмица историята на жена, която е съумяла да изпрати известие до брачна половинка си и по този начин да насочи екипите къде да търсят, с цел да я спасят, бе разказана по целия свят.
 Близки на хора в неопределеност чакат вести за своите родственици, до момента в който спасители претърсват рухнала постройка в Мексико сити, 25 септември 2017-а/БГНЕС
Фрида: Кучето, което всички обикнаха след земетресението в Мексико (СНИМКИ)

Земетресението в Мексико от 19 септември е нанесло провали по хиляди здания и съгласно някои оценки вредите възлизат на 8 милиарда $. След трус със мощ 6.1 по Рихтер в щата Оахака в събота, който бе усетен и в столицата на страната, хора спят по улиците, защото ги е боязън. Много хора са травматизирани. Някои от по-възрастните поданици на Мексико претърпяват още веднъж ужаса от унищожителен трус, откакто през 1985 година земетресение лиши живота на 10 000 души.
 куче Мексико БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР