Куче от породата голдън дудъл е изяло плик с 4000

...
Куче от породата голдън дудъл е изяло плик с 4000
Коментари Харесай

Куче изяде 4000 долара, подготвени за строители

Куче от породата голдън дудъл е изяло плик с 4000 $ в него. Стопаните му са създали шеговито видео, в което споделят, че до този миг домашният им любим не е правил нищо неприятно.

В началото на декември Клейтън Лоу оставил плика с банкнотите на кухненския плот в дома си в Питсбърг, защото трябвало да заплати в брой на строител за монтирането на ограда. Половин час по-късно обаче Лоу разкрил разпръснати части от изядените пари.

   View this post on Instagram

A post shared by Carrie Law (@ooolalaw)

" Клейтън ми изкрещя - " Сесил яде 4000 $! ". Почти получих сърдечен удар ”, споделя Кери, брачната половинка на Клейтън, в изявление за Pittsburgh City Paper.

„ Толкова си заслужаваше “, споделя треньорката на избавеното животно

„ Можеш да оставиш пържола на масата и той няма да я допре, тъй като по принцип не е алчен. Но явно миризмата на парите го е привлякла ”, споделя двойката.

Малкото куче е избягало след стряскаща среща с питбул

Сесил е погълнала към 2500 $. Според ветеринарния доктор всичко с нея ще бъде наред и няма заплаха за положението ѝ. През нощта и на идващия ден кучето е изходило част от парите, а стопаните му са измили и напаснали частите.

Част от банкнотите към този момент са залепени. Банката е приела по-голямата част от тях. Условието за това е било да бъде налична повече от половината от раздраната банкнота, както и да участва серийният ѝ номер.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР