Куче мастиф се хвърли към полицай и го хвана за

...
Куче мастиф се хвърли към полицай и го хвана за
Коментари Харесай

Мастифите нападнаха съсед и се „вкопчиха в тестисите“ на полицай

Куче мастиф се хвърли към служител на реда и го хвана за тестисите, оставяйки го в положение на болежка, което съвсем докара до повръщане.

Кралският съд на Нотингам чу, че Колин Уилсън, който живее в Билборо, е изгубил надзор над двете си кучета два пъти през последните месеци. Първото животно се нахвърли върху почтена жена, която се прибираше у дома, като я ухапа по крайници, дупето и ръката, оставяйки рана, която изискваше лекуване от „ експерти “. Няколко месеца по-късно тибетските мастифи удариха още веднъж, като единият се хвърли към нищо неподозиращия служител на реда в салона на обвинения.

Според Nottinghamshire Live, арбитър Джули Уорбъртън, която съобщи 45-годишния условна присъда, сподели: „ Когато кучета с подобен размер и мощ са оставени на произвола на ориста, те имат способността да причинят доста съществени пострадвания, в случай че не и по-лоши. Няма да ви изпратя незабавно в ареста през днешния ден, само че вие сте на края на доста късо въже и е доста малко евентуално съдилищата да ви дадат повече шансове. “


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР