Куче избяга от двора му, избяга по една от най-натоварените междущатски магистрали в страната, беше блъснато от камион, продължи да бяга и поведе полицията в дълго преследване

...
Куче избяга от двора му и избяга надолу по I-95
Коментари Харесай

Куче избяга от двора му и избяга надолу по I-95 във Филаделфия, спирайки трафика.

Енцо поведе полицията в дълга миля преследване по време на трафика в пиковите часове в петък, съобщиха местните новини.

Сега той е жив и здрав у дома със собственичката си, която казва, че ще му постави микрочип.

Оказва се, че можете да изведете кучето от улиците, но не можете да изведете улиците от куче.

Куче на име Енцо доказа това, когато избяга от двора си във Филаделфия и отиде на кучешка разходка — тичаше диво и свободно по натоварена магистрала, принуждавайки полицията да го преследва.

Видео на инцидента показва как Енцо спира движението по I-95 в 7:20 сутринта в петък сутринта, когато се промъква през трафика, избягвайки полицейските служители, които го преследват пеша, съобщи местният филиал на ABC WPVI-TV. Той дори беше блъснат от камион в един момент, но скочи обратно и продължи да бяга, очевидно невъзмутим.

Лейса Зурбаран, собственичката на Енцо, каза, че той е избягал от двора й, докато тя се е приготвяла за работа.

„Всичко, което чух, беше „бам!“ Няма кацане, няма лай, няма нищо. Погледнах назад и той тичаше", Zurbaran WPVI-TV. „Беше травмиращо, бях стресиран през целия ден.“

Зурбаран се обади на местния контрол на животните и трескаво претърси социалните медии. Тя извади късмет, когато някой й изпрати връзка към новинарски репортаж.

„Тя ми показа новините, аз си помислих, „Мисля, че това е моето куче“, каза Зурбаран пред WPVI. „Влязох във връзката, имаше толкова много видеоклипове с него и си казах „О, да, това е моето куче.“

След преследване щатската полиция на Пенсилвания в крайна сметка притисна кучето в ъгъла и го доведе на безопасно място, съобщи WPVI.

Те отведоха Енцо в център за грижи за домашни любимци в Лангхорн, където служителите съобщиха, че Енцо е в добро състояние, след като е бил прегледан от ветеринарен лекар.

„Той определено отиде чрез лека травма. Определено можете да разберете по езика на тялото му, тежкото задъхване, той определено все още е нервен", каза Анджела Карпино, генерален мениджър на Town and Country Pet Care Center, пред WPVI.

Историята продължава< p>Зурбаран каза на магазина, че планира да постави микрочип на Енцо след фиаското.

„Почти съм сигурна, че той ще спи като бебе тази нощ“, каза Зурбаран пред WPVI.

Прочетете оригиналната статия в Insider

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР