Куче е нахапало дете в Пловдив. По първоначална информация инцидентът

...
Куче е нахапало дете в Пловдив. По първоначална информация инцидентът
Коментари Харесай

Питбул нахапа 7-годишно дете в Пловдив

Куче е нахапало дете в Пловдив. По първична информация случаят е станал на едно от обичаните места за отдих на пловдивчани - градинката под Бунарджика, намираща се край паметника на Васил Левски, съобщи GlasNews.
Прочетете още
За случая оповестява Георги Матеев, който споделя в за станалото в обществената мрежа Фейсбук на 25 май. Мъжът търси дамата, посочена за собственик на въпросния питбул. Матеев популяризира и фотография, на която се вижда сив питбул на каишка и дамата, която го държи.

Матеев приканва всеки, който има информация, да се обади на 0895 244 668 или да алармира във Второ районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в града.

Припомняме, че това не е първият сходен случай в Пловдив.

Припомняме, че в края на месец април куче от същата порода се нахвърли и захапа велосипедист.  Пострадалият мъж бе с раздрана ръка. Инцидентът още веднъж се случи в центъра на града на метри от болница „ Васил Априлов ”.

Тогана брачната половинка на потърпевшия разгласява пост, посредством който се пробва да откри фрагменти от охранителни камери на същата улица, с цел да бъдат разпознати притежателите на кучето.



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР