Куче асистент беше застреляно в двора на къщата, в която

...
Куче асистент беше застреляно в двора на къщата, в която
Коментари Харесай

Застреляха куче асистент в наше село

Куче помощник беше убито в двора на къщата, в която живее, в Равно поле. Стопанката на лабрадора Рожен страда от диабет, а неговата роля предвиждала да бъде неразделно до нея, с цел да я защищава от животозастрашаващи положения, когато кръвната ѝ захар не е в норма.

" На 3 септември сутринта индивидът, с който пребивавам, пуска кучето на двора и към 10 часа ми се обажда, че Рожен не е на двора, само че след това го видя прострелян ", описа стопанката на умрелия любим Виктория Александрова. " Нямах сили да работя. Той беше доста скъп за мен. Аз съм с доста тежка форма на диабет, а Рожен се обучаваше да разпознава хипогликемични рецесии. Той е от кучетата, които избавят животи ", сподели тя.

По думите ѝ образованието е много мъчно и лишава към 2 години. Рожен е бил убит с въздушна пушка, което попречва откриването на причинителя, само че поради мястото на убийството, стопаните допускат, че причинителят е някой в съседство.

При различен случай в другия завършек на селото дворна котка е била простреляна във врата. Стопанката съобщи, че имат само подозрения кой е виновникът, само че не и доказателства.

„ Равно поле е много бързоразвиващо се село. Това са случаи, които ужасно ме озадачиха. Фактът, че едновременно се случват. Има и трети случай - на запис от охранителни камери се вижда по какъв начин е стреляно по куче от автомобил. В момента се проверява от полицията ", сподели кметът на селото пред Нова тв.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР