Кубрат Пулев записа 27-ия си успех на професионалния ринг, побеждавайки

...
Кубрат Пулев записа 27-ия си успех на професионалния ринг, побеждавайки
Коментари Харесай

Кобрата: Кръвта ме прави още по-гладен за победа

Кубрат Пулев записа 27-ия си триумф на професионалния кръг, побеждавайки с нокаут румънеца Богдан Дину в дебюта си в Съединени американски щати. Българинът получи злокобна аркада по време на дуела, само че съумя да се съвземе и да стигне до триумфа. След мача той съобщи, че кръвта го е направила още по-гладен за победа.

" Първо желая за благодаря на българската аудитория, неповторими сте! Понякога това, което не е добре, се получава добре. Чувствам се чудесно след този мач. Просто се удрям. За мен аркадата не беше огромен проблем, тъй като бях подготвен. Кръвта ме кара да бъда още по-гладен ", съобщи Пулев.

В един миг той повали Дину на земята, само че съдията отсъди незаконен удар от страна на Кобрата и имаше заплаха срещата да бъде прекратена и Пулев да бъде дисквалифициран. Той обаче съобщи, че не се е тормозил от сходно нещо.

" Нямаше значение, бях квалифициран. Чувствах се във форма, мога да върша всичко. Боксирах се добре, направих хубави удари, имах добра тактика, подготвихме се дълготрайно и доста добре за този дуел ", добави Кобрата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР